EndNote-kurs (påmelding)

Introduksjonskurs i EndNote. Vi hjelper deg å komme i gang med EndNote - referanseverktøyet som lager litteraturlisten for deg!

• Dato: 20. februar 2019
  • Sted: Campus Kongsberg, PC-rom 4304 (biblioteket)

NB! Kurset er for studenter ved USN.

Påmelding skjer med en epost til bibl.kong@usn.no senest 1 time før kurset starter!

Dette passer for deg som vil komme i gang med EndNote eller ønsker en oppfriskning. I kurset lærer du å legge inn referanser manuelt og å importere fra Oria. Du lærer også hvordan du bruker EndNote sammen med Word.

Du benytte egen maskin, og du må installere EndNote før du kommer på kurs. Husk å lukke alle programmer før du kjører installasjonsfilen. Spør eventuelt IT-tjenesten i biblioteket om hjelp til å installere programmet.

Ta gjerne med eksempler på referanser du ønsker å legge inn i EndNote-biblioteket ditt.

NB! Meld deg på med en epost til bibl.kong@usn.no senest 1 time før kurset starter!

Velkommen!