Kunnskap til lunsj: Å tegne sant - foredrag med Lene Ask

Master i faglitterær skriving i samarbeid med biblioteket inviterer til foredrag med forfatter Lene Ask. I dette foredraget vil Ask snakke om biografiske tegneserier med hovedvekt på sin egen bok ”Kjære Rikard”. Hun vil fortelle om arbeidsprosessen bak boken og om hvilke fordeler og utfordringer som knyttes til tegnede biografier.

• Dato: 12. april 2018
  • Sted: Campus Vestfold, Biblioteket, 2. etg.

Lene Ask er utdannet fotograf men er mest kjent som tegneserietegner og barne– og ungdomsbokforfatter. Hun debuterte i 2008 med den selvbiografiske tegneserien ”Hitler, Jesus og farfar.” I 2014 kom tegneserien ”Kjære Rikard” som forteller historien om Rikard som vokste opp på et barnehjem for misjonærbarn i Stavanger på begynnelsen av 1900-tallet. Boka er fortalt med utgangspunkt i brevvekslingen mellom Rikard og faren hans som var misjonær på Madagaskar.

Velkommen!