Bestill en bibliotekar - Drammen

Trenger du ekstra veiledning i bruk av bibliotekets tjenester, kan du avtale tid med en bibliotekar.


Bestill en bibliotekar er en tjeneste hvor du bestiller tid med en bibliotekar for å få veiledning i databasesøk, bruk av EndNote m.m. Tjenesten er forbeholdt studenter og ansatte ved Universitetet i Sørøst-Norge. For at vi skal kunne gi deg en best mulig veiledning, bør du beskrive problemstillingen din så nøye som mulig. Bachelorstudenter og studenter som tar årsenheter eller moduler oppfordres til å benytte seg av undervisning og workshop som tilbys i klassene.

Dersom du har tilbud om undervisning og workshop i klassen, og velger å ikke delta på dette, står biblioteket fritt til å avslå forespørselen din. Biblioteket har ikke kapasitet til å hjelpe alle studenter enkeltvis.

Biblioteket kan arrangere klasseundervisning og workshop i litteratursøk, kildehenvisning eller EndNote. Ta kontakt med faglærer slik at de kan gjøre en avtale med biblioteket.

Har du spørsmål om EndNote, se vår EndNote-side eller send en epost til endnote@usn.no

Bestill en bibliotekar

Alle felt må fylles ut

Jeg er : (Klikk for å velge) *
       * Må fylles ut

Når du bestiller en bibliotekar må du komme til biblioteket.

Vi kan også ta korte veiledinger pr telefon. Hvis du får veiledning pr telefon kan det hende vi ber deg om å laste ned programmet Teamviewer.