Kurs i Zotero - et alternativ til EndNote

Zotero (alternativ til EndNote) er et gratis referanseverktøy som er lett å bruke, og som hjelper deg til å samle, organisere, referere og dele dine kilder.

• Dato: 18. februar 2020
  • Sted: Campus Porsgrunn, B-1001 Kursrom i Universitetsbiblioteket

• Kurset er åpent for studenter og ansatte ved USN.

Påmelding til bibl.pors@usn.no - senest 2 timer før kurset starter!

Rom: B-1001 - Kursrom på Universitetsbiblioteket

Max. 12 deltagere.

Zotero hjelper deg å sette inn korrekte referanser i teksten og lager en korrekt oppsatt litteraturliste til slutt i dokumentet. Det er et åpent tilgjengelig program, og gratis fram til du passerer 300 MB lagringskapasitet. I kurset lærer du å legge inn referanser manuelt og å importere fra Oria og andre kilder. Du lærer også hvordan du bruker Zotero sammen med Word.

Du må ta med egen PC/Mac og ha installert Zotero på forhånd. Husk å laste ned både selve programmet og Zotero Connector for den nettleseren (browseren) du bruker. Vi anbefaler Firefox eller Chrome. Lag også en egen brukerkonto på Zotero.org

Trenger du hjelp med nedlastning, kan du komme innom biblioteket på forhånd.