Lyst til å vinne et påskeegg?

Vinn et påskeegg

Delta på bibliotekets påskekonkurranse på sosiale medier og bli med i trekningen av et påskeegg proppet med snop og studiestæsj.

Følg universitetsbiblioteket på sosiale medier og kommenter med emojier hva du skal gjøre i påskeferien. Da kan du bli med i trekningen av påskeegg fylt med godteri og studiemateriell!

Vi trekker vinner av hovedpremien 6. april. Vi trekker også vinnere av flere trøstepremier.

Følg oss her:

Facebook ikon        Instagram ikon

Pause fra pensum

Lyst til å låne litt påskeunderholdning? Universitetsbiblioteket tilbyr også krimbøker, tegneserier, barnebøker, kjærlighetsbøker, reisebøker, dokumentarer, DVD-filmer m.m.. Spør i skranken hva som finnes ved ditt campusbiblioteket, eller søk i Oria. Husk at du kan bestille bøker gratis hos alle campusbibliotekene ved USN.

Bokhylle    Bokhylle    Utstilling

DVD-filmer    Utstilling    Utstilling