Brettspillkveld i Universitetsbiblioteket

Se flere sider av nye og gamle bekjentskap over et brettspill eller tre!

• Dato: 17. august 2021
  • Sted:

Vi sparker i gang semesteret med brettspillkveld i Bø. Dette er en hyggelig måte å komme i kontakt med nye mennesker på, som kanskje i tillegg har noen like interesser som deg? Her er vi likevel brettspillere på mange ulike nivåer!

Det blir gratis kaffe, te og frukt med mer.

Arrangementet slutter kl. 19.30.

Ta hensyn til deg selv og andre, og følg smittevernrådene fra helsemyndighetene. Vær oppmerksom på:

• Ikke kom om du har covid 19 - symptomer, som vondt i halsen, hoste, feberverk eller lignende.
  • Vær nøye med håndhygiene. Vi ber alle som kommer inn sprite seg med en gang, og underveis.
  • Alle må selv sørge for å holde en meter avstand til andre. Maks 4 stk. pr. bord.
  • Alle som deltar må registrere seg med navn og telefonnummer i tilfelle det må drives smittesporing i etterkant.

Vi tar forbehold om endringer i nasjonale eller lokale retningslinjer.

Og husk: Brettspillene er alltid tilgjengelige og kan reserveres og lånes med hjem, akkurat som bøker, men med 14 dagers lånetid.