Akademisk skrivewebinar 2021 (Zoom)

USN Akademisk Skrivesenter tilbyr et kort webinar om Akademisk skriving våren 2021. Webinaret går over fire timer fordelt på to dager via Zoom. Webinaret undervises både på norsk og engelsk med omtrent samme innhold. Webinaret vil være nyttig for deg som skriver akademisk enten det er semesteroppgave, bachelor eller masteroppgave. Kurset vil gjennomgå ulike faser av skriveprosessen og generelle prinsipper for akademisk skriving


24 Feb

Praktisk informasjon

 • Dato: 24. februar 2021 - 25. februar 2021
 • Tid: kl. 16.00 - 18.00
 • Sted: Webinar, (Zoom)
 • Dette kurset er for studenter ved USN.

  Husk å oppgi student-ID, campus og hvilket studie du følger når du melder på!

   

  Meld deg på her med e-post

   

Webinaret vil omhandle ulike steg i skriveprosessen fra å utvikle en problemstilling, søke etter informasjon og organisere denne informasjonen til en disposisjon. Vi vil også snakke om strukturen på ulike akademiske oppgaver og hvordan sørge for logisk flyt med spesielt fokus på introduksjonen. Kurset vil diskutere prinsipper for å skape logisk flyt gjennom strukturen på avsnitt og setninger. Mot slutten kommer vi med råd om hvordan korrekturlese og forberede siste utkast. Selv om du ikke skriver på en akademisk oppgave for øyeblikket kan kurset være nyttig med tanke på fremtidig skriving.

Webinaret er undervist av Hanna Kavli Lodberg-Holm fra USN Akademisk Skrivesenter. Hun er stipendiat i økologi i Bø og koordinator for skrivesenteret i Bø. Hun har tidligere jobbet to år som skriveveileder og koordinator for skrivesenteret på NMBU i Ås. Webinaret vil være veldig praktisk rettet og rettet mot spørsmål som ofte kommer opp når man skal skrive en akademisk oppgave kanskje for første gang.

For påmelding send en mail med opplysninger om student-ID, campus og hvilket studie du følger til bo.skriveveiledning@usn.no

 

Norsk kursdato: 24 og 25 Februar 16:00-18:00 på Zoom.

 

Webinarene vil bli tatt opp og gjort tilgjengelig på Canvassiden «Academic Writing Portal». Du kan legge til denne informasjonsportalen på din egen Canvas side ved å trykke på “Emner”, og velg “Alle emner” og så “Se flere emner”. Det kommer da opp et søkefelt der du kan søke etter “Academic Writing Portal”. Velg “Bli med på dette emnet” for å få tilgang til portalen. Opptak av webinarene vil være tilgjengelig under modulen “Workshop material”.