Shut up & Write (med Helsebibliotekar) - Zoom

Skal du i gang med en oppgave, men synes det er vanskelig å sette av tid til å skrive? Synes du det er ensomt å sitte og skrive og lese alene? Shut up & write er ikke et kurs - men heller dedikert tid til skriving der alle er velkommen til å være med.

23 Mar

• Dato: 23. mars 2021
  • Sted: Webinar

Lenker til Zoom-rom finner du i Canvas!

Shut up & Write er forbeholdt studenter og stipendiater ved USN

Hva er Shut up & Write?

Som navnet tilsier skal man være stille og skrive, henholdsvis med 45 minutter skriving/lesing i stillhet og 15 minutters pause og samtale. Vi passer tiden for dere. I pausene vil det være anledning til både sosialisering og å stille spørsmål om søking, skriving og referansehåndtering. På Zoom får du mulighet til å delta i skrivefellesskapet med studenter fra alle campus, uansett hvor du er!

USNBiblioteket arrangerer Shut up & write på Zoom fra kl. 10.00 - 15.00 annen hver tirsdag fra 9. februar til 18.mai!

Zoomvert 23. mars: Helsebibliotekar Vibeke Saltveit