Introduksjonskurs i EndNote (Zoom)

EndNote er et referanseverktøy som kan støtte deg med å samle, organisere, referere og dele dine kilder. Dette er et kort introduksjonskurs for å hjelpe deg komme i gang med EndNote.

• Dato: 8. april 2021
  • Sted: Webinar, På nett (Zoom)
  • Kurset er forbeholdt studenter og ansatte ved USN.

Meld deg på her med e-post

Krav til forkunnskaper:

Kurset forutsetter en generell forståelse av hvordan skrive referanser, på linje med våre generelle kildekurs. EndNote hjelper deg med referansene, men krever likevel at du kan det grunnleggende for f.eks. å kunne korrekturlese referansene dine.

Forventet læringsutbytte:

• Du vil kunne de grunnleggende funksjonene i EndNote.
  • Du vil både kunne legge inn referanser manuelt og importere dem fra Oria og andre kilder.
  • Du vil kunne rette opp feil i referanser.
  • Du vil kunne sette inn referanser i tekst og lage litteraturliste i Word.

Læringsaktiviteter:

• Presentasjon
  • En ti minutters økt med egne øvelser på PC/Mac.

NB! Det anbefales ikke å lære seg EndNote eller Zotero kort tid før større innleveringsoppgaver.

Før kurset:

Last ned EndNote fra bibliotekets EndNote-side. Sjekk at du har fått en EndNote-fane i Word før kurset, og åpne opp programmet EndNote en gang før kurset for å laste ned eventuelle oppdateringer. Ved problemer, se Noe er feil i EndNote-sidene til biblioteket, eller kontakt IT support. For mer info se bibliotekets EndNote-side.

Påmelding til: vsa@usn.no