Notodden

Biblioteket Notodden

Biblioteket på Notodden ligger ved siden av kantina i A-bygget, rett inn fra hovedinngangen.

Kunnskap og veiledning
Biblioteket er åpent for alle. På dagtid kan studenter og ansatte få profesjonell veiledning i bruk av bibliotekets ressurser. På kveldstid er biblioteket betjent av studentvakter fram til klokka 18.

Møteplass
I biblioteket treffer du andre studenter, jobber med studiene, driver med gruppearbeid eller tar en pause med aviser, brettspill og tidsskrifter.

Tilgjengelig og brukervennlig
Biblioteket er utformet slik at brukerne enkelt skal kunne finne og låne litteratur på egen hånd. Utlån/innlevering skjer via utlånsautomater. Studentkort brukes som lånekort. Lokalene er tilgjengelige for studenter og ansatte utenom ordinære åpningstider (innlåsing med student/ansattkort).

Arbeidsplasser, pc-lab og grupperom
Det er mange fleksible arbeidsplasser spredt rundt i lokalene samt 3 søketerminaler for oppslag i bibliotekkatalogen eller epost. Det finnes en pc-lab med 6 stasjonære pc'er med utskriftsmuligheter, samt 5 rom beregnet på gruppearbeid. Grupperommene må forhåndsbestilles via TimeEdit.

Utskrifter, kopiering og scanning
Tilgjengelig for studenter og ansatte. Du må være logget inn med ditt brukernavn og passord og ha aktivert student- eller ansattkort for utskrift.

Bestille en bibliotekar
Vi besvarer alle henvendelser vi får i skranken, på telefon, e-post eller sosiale medier. Ønsker du en utvidet veiledning i litteratursøk, bruk av EndNote eller andre bibliotektjenester, avtal gjerne tid med en bibliotekar. Tjenesten tilbys studenter og ansatte.

IT og kopisenter
IT-tjenesten har IT-veileder på rom L-315, tlf: 35016600. Har du IT-spørsmål eller trenger hjelp med pålogging/passord, henvender du deg der. Kopisenteret er behjelpelige med spørsmål angående skrivere, utskrifter og studentkontoer.