Biblioteket Vestfold

Vestfold

Biblioteket på Campus Vestfold er sentralt plassert på Bakkenteigen nærheten av servicetorg og café. Du finner du gode arbeidsplasser i lyse store lokaler, grupperom som kan bookes og hyggelige bibliotekarer som kan hjelpe deg.


Hva kan du gjøre hos oss?

 • Få kunnskap og veiledning
  Biblioteket er åpent for alle. Bøker, tidsskrifter og databaser er tilgjengelige for alle besøkende. På dagtid kan studenter og ansatte få hjelp av bibliotekarer i bruk av bibliotekets tjenester. På kveldstid og lørdager er biblioteket betjent av studentvakter.
 • Kurs og undervisning
  Biblioteket holder flere åpne kurs gjennom semesteret, som både studenter og ansatte er hjertlige velkomne til å delta på. Biblioteket holder dessuten gjerne presentasjoner på avdelings- eller fagseksjonsmøter. Vi kan bidra med ulike former for opplæring i informasjonssøking, oppgaveskriving og kildebruk for studenter på HSN. Innholdet avtales i detalj med faglærer. Vi har også en rekke åpne kurs alle studenter og ansatte kan melde seg på. 
 • Møteplass
  Vi har mange typer arbeids- og faglig-sosiale møteplasser, totalt 370 stykker. Her kan du treffe andre studenter, jobbe med studiene, ta en pause med dagens aviser eller spille et parti sjakk.
 • Bruke lesesaler, grupperom og studieceller  
  Vi har to lesesaler med tilsammen 44 arbeidsplasser, 3 datalabber med tilsammen 77 plasser, 8 grupperom og 5 studieceller. 
   
 • Bestille en bibliotekar
  Vi besvarer alle henvendelser vi får i skranken, på telefon, e-post eller sosiale medier. Trenger du utvidet veiledning i litteratursøk, bruk av EndNote eller andre bibliotektjenester, avtal gjerne tid med en bibliotekar Denne tjenesten er et tilbud til ansatte, PhD-stipendiater, master- og videreutdanningsstudenter.
   
 • Ta utskrift, kopiere og scanne
  På biblioteket kan du skrive ut, kopiere og scanne fra kopimaskiner i 1. og 2. etasje. 
  For å kunne skrive ut må du ha logget deg inn på en maskin med ditt HBV-brukernavn og passord.  
   
 • Låne AV-materiale og annet teknisk utstyr
  Hos oss kan du låne AV-materiale og annet teknisk utstyr du kan ha behov for til studiene dine, alt fra diktafoner og prosjektorer til skjermkabler og skjøteledninger. Kom innom og spør!
   
 • Bruke og låne religiøse gjenstander og undervisningsplansjer
  I biblioteket finner du to spesialsamlinger; en samling med typiske rituelle og symbolske gjenstander fra de store verdensreligionene: KRLE-samlingen, og en samling med gamle undervisningsplansjer.

 

 • Låne barnebøker, film, musikk og lydbøker
  Vi har en egen samling i 2. etasje med barnebøker, alt fra fag- og skjønnlitteratur til pekebøker. I 1. etasje finner du et godt utvalg av film og lydbøker, samt en liten musikksamling.

Åpningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 19.00
Fredag: 08.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Tilgang med studentkort/ansattkort:
Alle dager: 08.00-23.00

 

Telefon: 31 00 95 50

E-post: bibl.vest@usn.no

 


For fagansatte