Skrive og referere Kjeldebruk Kildekompasset Referanseverktøy Litteraturliste jus Bildebruk i oppgaver Plagiat Akademisk skrivesenter Skriveveiledere EndNote Last ned EndNote Last ned norske EndNote-stiler Hjelp til bruk av EndNote Keenious Zotero Last ned Zotero Hjelp til bruk av Zotero Ubegrenset lagring Søke etter litteratur Databaser og e-ressurser Nyttige verktøy Tilgang hjemmefra Forskerstøtte Cristin Roller og ansvar Registrer forskning Lever fulltekst Open Access Politikk for Open Access ved USN Institusjonell rettighetspolitikk for USN Finn åpne publiseringskanaler Publiseringsfond Egenarkivering (grønn Open Access) Open Access avtaler ved USN USN Open Archive Hvor bør du unngå å publisere: røvertidsskrifter og falske konferanser Publiseringskanaler Foreslå nye publiseringskanaler Kanalregisteret Tidsskriftsrangering Open Access publiseringskanaler Unngå røvertidsskrifter og falske konferanser Forskningsdata Retningslinjer for håndtering av forskningsdata Trenger du hjelp til å arkivere? Innsamling, lagring og arkivering av forskningsdata Open Access politikk Datahåndteringsplaner Behandling av lydfiler Kvalitative personopplysninger Hvor finner du forskningsdata? Fagspill om personvern og forskningsetikk Systematiske litteratursøk Doktoravhandlinger Klargjøring av manuskriptet Hjelp til bruk av malen Skriftserien Forfattarrettleiing Om USN Open Archive USN Open Archive Retningslinjer for USN Open Archive Avtale om elektronisk publisering Publisering av studentoppgaver Om oss Våre campusbibliotek Ansatte Lånereglar Undervisningstilbud Pensum Foredrag i biblioteket Nett- og samlingsbaserte studenter Årsmelding
en Meny close

Møt våre skriveveiledere

Våre skriveveiledere er masterstudenter ved USN med erfaring i akademisk skriving.

  • 45 minutters konsultasjoner
  • hjelp til semesteroppgaver, bachelor- og masteroppgaver
  • hjelp til alle stadier i skriveprosessen: problemstilling, disposisjon og redigering

Noe annet du lurer på send oss gjerne en e-post.

Alessia Marzano
Alessia Marzano
Alessia har en bachelor i religion og antropologi og en master i kriminalteknisk antropologi og kriminologi, samt en master i menneskerettigheter og flerkulturalitet. Hun har bakgrunn i samfunnsfag, men er også veldig interessert i andre fagområder. Hun er en sterk tilhenger av tverrfaglig forskning og er alltid åpen for nye perspektiver! Hun gjør konsultasjoner kun på engelsk
Anders Jensen
Anders Thormann Jensen
Anders har en bachelor i friluftsliv, kultur naturveiledning, og en master i kroppsøving, idrett og friluftsliv. I tillegg har han studert enkeltemner i anatomi, fysiologi, og idrettspedagogikk. Han studerer nå pedagogikk (PPU) på Notodden. Anders har jobbet som skriveveileder i flere år og har mye erfaring med å hjelpe folk fra ulike fagfelter.
Amber Struijk
Amber Struijk
Amber Struijk studerer vernepleie på USN Porsgrunn. Fra før har hun fullført en master i kunst- og kulturvitenskap og en master i sosial kulturelle vitenskaper ved to universiteter i Nederland. Hun har mye erfaring med å kombinere perspektiver fra ulike vitenskapelige disipliner, som antropologi, sosiologi, historie, filosofi og organisasjonskunnskap. I tillegg har hun lang erfaring med arbeid i offentlig forvaltning. Hun har interesse for mange ulike fagfelt. Amber gjør konsultasjoner på norsk, engelsk og nederlandsk.
Frederike Schökel
Frederike har en bachelor i idrett og psykologi fra Tyskland, og tar nå master i idrett og friluftsliv med fokus på fysisk aktivitet og demens på USN Bø. Hun har hovedsakelig erfaring innen idrett og helse samt naturvitenskapelig skriving, men har også kunnskap om kvalitative tilnærminger. Hun gjør konsultasjoner på norsk og engelsk.
Hilde Elise Helgesen
Hilde studerer kunst og design på USN Campus Vestfold og holder til i Horten. Fra tidligere har hun bachelor og master i økonomi og administrasjon (MBA) med fordypning i organisasjon og ledelse. Hun har også tatt enkeltemner innen fysioterapi, historie og litteratur. Hilde har god erfaring med både kvalitativ og kvantitativ metode innen akademisk skriving. Hun gjør konsultasjoner på norsk og engelsk.
Linea Ødegård
Linea Ødegård
Linea Ødegård tar en master i klinisk helsearbeid på USN ved campus Drammen. Hun har en bachelor i sykepleie fra USN Porsgrunn og holder fortsatt til i Porsgrunn. Hun har hovedsakelig erfaring med akademisk skriving innen helse og kvalitativ metode, men hun veileder også innenfor andre fagfelt og metoder. Hun gjør konsultasjoner på norsk.
Marte Stensby
Marte Stensby Fountain
Marte Stensby Fountain har fullført en bachelor i økologi og en master i økologi og miljøforvaltning ved campus Bø. Hun har mest erfaring med naturvitenskapelig skriving, men kan også hjelpe med andre type akademiske tekster både på norsk og engelsk. Hun gjør hovedsakelig konsultasjoner via e-post.
Mattias Cyvin
Mattias Cyvin
Mattias Cyvin tar praktisk-pedagogisk utdanning på USN Bakkenteigen. Fra før har han en bachelor i folkemusikk og en master i tradisjonskunst fra USN Rauland. Han har også studert engelsk språk og litteratur på NTNU. Mattias har mest faglig erfaring innen humaniora, særlig etnomusikologi og musikkvitenskap, men også innen litteraturvitenskap, lingvistikk og pedagogikk. Han har jobbet mye med kvalitative og praksisorienterte metoder, men har interesse for mange fagfelt, og er glad i å jobbe tverrfaglig. Mattias gjør konsultasjoner på norsk og engelsk.
Svein
Svein Kåre Horneland-Nyman
Svein har en bachelor i statsvitenskap, og skriver nå på masteroppgaven i samme fag. Han holder også på med en bachelor i historie her hos USN. I tillegg har han enkeltemner fra handelshøyskolen og innen sosiologi. Svein har mest erfaring med samfunnsfaglig skriving og fremgangsmåter, men hjelper også gjerne innen andre fagfelt. Han gjør konsultasjoner på norsk.