Bestill en bibliotekar - Drammen

Trenger du ekstra veiledning i bruk av bibliotekets tjenester, kan du få hjelp av en bibliotekar i inntil én time.

Bestill en bibliotekar er en tjeneste hvor du bestiller tid med en bibliotekar for å få veiledning i databasesøk, siteringsteknikk m.m. Tjenesten er forbeholdt studenter og ansatte ved Universitetet i Sørøst-Norge. For at vi skal kunne gi deg en best mulig veiledning, bør du beskrive problemstillingen din så nøye som mulig.

Bachelorstudenter og studenter som tar årsenheter eller moduler skal benytte seg av undervisning og workshop som tilbys i klassene. Dersom du velger å ikke delta på dette, står biblioteket fritt til å avslå forespørselen din. Biblioteket har ikke kapasitet til å hjelpe alle studenter enkeltvis.

Vi tilbyr ikke enkeltvis opplæring i EndNote, da vi holder jevnlige kurs i biblioteket. Har du spørsmål om EndNote, se vår EndNote-side eller send en epost til endnote@usn.no.

Biblioteket kan arrangere klasseundervisning og workshop i EndNote, litteratursøk, eller kildehenvisning. Ta kontakt med faglærer slik at de kan gjøre en avtale med biblioteket.

Sjekk gjerne bibliotekets kurskalender. Kanskje er det et kurs som dekker det du ønsker veiledning om.

Bestill en bibliotekar

Alle felt må fylles ut

NB! Bestill en bibliotekar i god tid, minst tre virkedager før veiledning finner sted.

* Må fylles ut

Når du bestiller en bibliotekar, avtales det som regel et nettmøte via Zoom eller Skype.

Vi kan også ta korte veiledinger pr telefon. Hvis du får veiledning pr telefon kan det hende vi ber deg om å laste ned programmet Teamviewer.