AVLYST! Kunnskap til lunsj: Seksualitet hos personer med demens

Høgskolelektor Esther Ogundipe holder foredraget "Seksualitet hos personer med demens".

• Dato: 30. november 2017
  • Sted: Campus Drammen, HSN-biblioteket, 2. etg., Hollenderiet

Foredraget er dessverre avlyst!

Litt om foredraget: Foredrag er basert på Ogundipes masteroppgave, «Nursing home staff’s perspectives towards sexual expression involing residents with dementia».

Målet med studien var å utforske helsepersonells perspektiver på seksuelle uttrykk som gitt av beboere med demens. Åtte helsepersonell  fra to eldrehjem for beboere med og uten demens i Kingston upon Thames (London) deltok.

Foredragsholder: Esther Ogundipe. Høgskolelektor på Institutt for sykepleie- og helsevitenskap.

Kunnskap til lunsj: lær deg noe nytt på 30 minutter er en foredragsserie ved HSN-biblioteket. En torsdag i måneden kommer en ansatt fra Høgskolen i Sørøst-Norge for å fortelle om det de forsker på.

Ta gjerne med matpakke. Biblioteket serverer kaffe og te. Velkommen til en matnyttig halvtime!