Kunnskap kort fortalt: Sapiens: En kort historie om mennesket

Bli med på en spennende reise i menneskets historie!

• Dato: 24. oktober 2017
  • Sted: Campus Drammen, HSN-biblioteket, 2. etg., Hollenderiet

Litt om foredraget: Boken SAPIENS av Yuval Harari har de siste tre årene vært verdens mest solgte populærvitenskapelige bok. Harari diskuterer i boken menneskehetens historie frem til toppen av næringskjeden og spør om vår art kan overleve det tredje årtusen.

Gjennom foredraget vil vi få en kort forklaring på Harari’s ideer og forklaringer.

Foredragsholder: Høgskolelektor Øyvind Wistrøm

Wistrøm underviser i emner innen både naturfag og internasjonal politikk i barnehagelærerutdanningen, allmennlærer- og PPU-studier. Han driver forskning innen «demokrati i skolen» og har ledet flere samarbeidsprosjekter mellom HBV og universiteter i Midt-Østen og Ukraina. Han har reist en del utenlands i forbindelse med bistandsoppdrag, og har erfaring fra privat næringsliv og politiske organisasjoner.

Har du interesse for historie, er du nysgjerrig på temaet eller ønsker du bare en annerledes og avslappet kveld med påfyll av spennende kunnskap – ta deg turen til Høgskolebiblioteket i Drammen. En vel brukt høstdag i oktober.