Kunnskap til lunsj: Snorking og pustestopp

Førsteamanuensis Linda Bakken forteller om snorking og pustestopp.

• Dato: 15. februar 2018
  • Sted: Campus Drammen, HSN-biblioteket, 2. etg., Hollenderiet

Litt om foredraget: Søvnapné er en sykdom hvor en sovende person opplever pustestopp som varer over 10 sekunder. 20-40 % av oss har søvnapné eller andre pusteforstyrrelser under søvn, og forekomsten stiger på grunn av ulike trender i samfunnet, som overvekt og stillesittende liv. Dette vil vi få høre mer om i foredraget.

Foredragsholder: Linda Bakken. Førsteamanuensis ved Fakultet for helse- og sosialvitenskap.

Kunnskap til lunsj: lær deg noe nytt på 30 minutter er en foredragsserie ved HSN-biblioteket. En torsdag i måneden kommer en ansatt fra Høgskolen i Sørøst-Norge for å fortelle om det de forsker på.

Ta gjerne med matpakke. Biblioteket serverer kaffe og te. Velkommen til en matnyttig halvtime!