• Forside»
  • Bestille bøker og artikler

Bestille bøker og artikler

HSNs studenter og ansatte kan bestille og reservere bøker og artikler gratis i Oria, og via de fleste av bibliotekets databaser.


Bestille via Oria

Du må være pålogget Oria for å bestille: Velg Logg på i øverste høyre hjørne med din Feide-ID (følg instruksjonen om hvilken tilhørighet du skal velge).

Du kan reservere bøker som er utlånt, eller bestille bøker fra andre studiesteder, ved å klikke Bestill dokument. Velg ditt Hentested og Bestill dokument. NB! Har du tilleggsinformasjon til biblioteket om bestillingen eller ønsket hentested, opplys om dette i feltet Kommentar.

Bestille i Oria

Oria bestill bok del 2

 

Fjernlån

Dersom dokumentet du ønsker ikke finnes i HSN, kan du bestille fjernlån fra annet bibliotek.

Fra valgt dokument i trefflisten, klikk Finn og bestill, og fyll ut feltene i Bestill lån/bestill kopi (ikke mulig å låne e-bøker eller bestille kopi av hele bøker)

Bestill fra andre bibliotek

Bestille via databasene

Når du søker i databasene, og du ikke får opp artikkelen i fulltekst, kan du bestille den. Trykk på og databasen søker opp tidsskriftet for deg. Velg Be om bestilling fra et annet bibliotek, fyll ut eventuelle mangler i skjemaet, og trykk Bestill dokument.

Innkjøpsforslag

Biblioteket tar gjerne imot innkjøpsforslag fra studenter og ansatte. Skriv en kort begrunnelse og send til ditt campusbibliotek:

 

Innkjøpsforslag Bø            bibl.bo@usn.no

Innkjøpsforslag Drammen bibl.dram@usn.no

Innkjøpsforslag Kongsberg bibl.kong@usn.no

Innkjøpsforslag Notodden bibl.not@usn.no

Innkjøpsforslag Porsgrunn bibl.pors@usn.no

Innkjøpsforslag Rauland bibl.rau@usn.no

Innkjøpsforslag Ringerike bibl.ring@usn.no

Innkjøpsforslag Vestfold bibl.vest@usn.no