Skrivedag / Shut up and write

Shut up and Write er en dedikert skrivedag for stipendiater og øvrige forskere der man skriver i intervaller på 45 minutter med 15 minutter pause mellom. Shut up and Write er en internasjonal bevegelse der tanken er å gjøre skriving til en sosial aktivitet.

03 May

• Dato: 3. mai 2018
  • Sted: Campus Vestfold, A2-13, Biblioteket

Å høre andre skrive intenst i 45 minutter virker som sosialt press på egen skriving, man kommer seg vekk fra kontorets forstyrrende elementer, samtidig som det er nyttig og hyggelig å snakke med medforskere og bibliotekarer i pausene. Det blir servert kaffe, te, snacks og frukt gjennom dagen. Pausens start og slutt varsles med en ringeklokke, og skjer hvert siste kvarter hver time.

Ta med egen laptop og kom når det passer mellom 9 og 15 til lesesal A2-13 i Biblioteket ved Campus Vestfold, mest utbytte får man imidlertid ved å være der hele dagen. Aktuelle datoer er hver første torsdag i måneden: 1. feb., 1. mars, 5. april, 3. mai og 7. juni. Dette er et prøveprosjekt som vil bre seg til andre campus, andre ukedager og med hyppigere frekvens hvis ønskelig.