Biblioteket Notodden

Notodden
Foto: Morten Krogh

Biblioteket på Notodden ligger ved siden av kantina i A-bygget, rett inn fra hovedinngangen.


Om oss:

 • Kunnskap og veiledning
  Biblioteket er åpent for alle. På dagtid kan studenter og ansatte få profesjonell veiledning i bruk av bibliotekets ressurser. På kveldstid er biblioteket betjent av studentvakter fram til klokka 18.
 • Møteplass
  I biblioteket treffer du andre studenter, jobber med studiene, driver med gruppearbeid eller tar en pause med aviser, brettspill og tidsskrifter.
 • Tilgjengelig og brukervennlig
  Biblioteket er utformet slik at brukerne enkelt skal kunne finne og låne litteratur på egen hånd. Utlån/innlevering skjer via utlånsautomater. Studentkort brukes som lånekort. Lokalene er tilgjengelige for studenter og ansatte utenom ordinære åpningstider (innlåsing med student/ansattkort).
 • Arbeidsplasser, pc-lab og grupperom
  Det er mange fleksible arbeidsplasser spredt rundt i lokalene samt 3 søketerminaler for oppslag i bibliotekkatalogen eller epost. Det finnes en pc-lab med 6 stasjonære pc'er med utskriftsmuligheter, samt 5 rom beregnet på gruppearbeid. Grupperommene må forhåndsbestilles via TimeEdit.
 • Utskrifter, kopiering og scanning
  Tilgjengelig for studenter og ansatte. Du må være logget inn med ditt brukernavn og passord og ha aktivert student- eller ansattkort for utskrift.
 • Bestille en bibliotekar
  Vi besvarer alle henvendelser vi får i skranken, på telefon, e-post eller sosiale medier. Ønsker du en utvidet veiledning i litteratursøk, bruk av EndNote eller andre bibliotektjenester, avtal gjerne tid med en bibliotekar. Tjenesten tilbys studenter og ansatte.
 • IT og kopisenter
  IT-tjenesten har IT-veileder på rom L-315, tlf: 35016600. Har du IT-spørsmål eller trenger hjelp med pålogging/passord, henvender du deg der. Kopisenteret er behjelpelige med spørsmål angående skrivere, utskrifter og studentkontoer.

Åpningstider

Betjent
Mandag-fredag: 08.00-18.00

Tilgang med studentkort/ansattkort:
Alle dager: 07.30-23.00

 

Telefon: 35 02 62 46

E-post: bibl.not@usn.no