Kunnskap til lunsj: Å skrive om å skrive

Litteraturuka i Vestfold, Master i faglitterær skriving og biblioteket inviterer til gjesteforelesning med professor Anders Johansen, forfatteren av boka "Skriv! Håndverk i sakprosa".

• Dato: 8. november 2017
  • Sted: Campus Vestfold, Biblioteket, 2. etg.

I foredraget vil Johansen komme inn på hva som skjer når man skriver og hvordan en kan utvikle seg som skribent. Han vil også ta for seg skriving som metode: Er skrivemåter også vitenskapelige metoder, og kan litterære kvaliteter oppfattes som faglige ressurser.

Anders Johansen er professor i sakprosa ved Institutt for medievitenskap ved Universitetet i Bergen, og har tidligere publisert essays, fag- og debattbøker.  I boka "Skriv! Håndverk i sakprosa" gir Johansen leseren hjelp til å bli bevisst hva det er å skrive, og til å utvikle seg som skribent.